Uutiset

26.5.2014 KESÄKUUSSA Mindfulness -päivä! Lue lisää » 1.4.2014 TOUKOKUUSSA Mindfulness -päivä! Lue lisää » 1.4.2014 ILMOITTAUTUMISET HUHTIKUUN LOPPUUN MENNESSÄ! Summer retreat - kesä retriitti elokuussa Lue lisää »

Esittelyssä Hannu Iskanius

b9.jpg

Tehtävänäni valmentajana on antaa tukea muutoksessa sekä auttaa Sinua löytämään uuden lähestymistavan ja uutta näkökulmaa hyvän ratkaisun löytämiseksi. Vastaukset löytyvät Sinulta itseltäsi. Valmennuksessa itsetuntemuksesi lisääntyy ja johdat itseäsi paremmin kohti päämäärääsi.

Keskeiset arvoni ovat luottamus, rehellisyys, läsnäolo sekä vastuullisuus. Keskinäinen luottamussuhde syntyy rehellisyydestä itseään ja muita kohtaan. Tietoinen läsnäolo tässä hetkessä keskittää voimavaramme oikeaan tekemiseen sekä tulokselliseen ja vastuulliseen toimintaan.

Ydinosaamistani ovat yrittäjyys, johtaminen sekä henkilökohtainen muutos parempaan, omien arvojen mukaiseen elämään. Työskentelyni ulkomailla, vuodet perheyrityksen johdossa sekä asiantuntijaorganisaatioissa muodostavat laajan kokonaisuuden, jota vasten voit peilata omaa tilannettasi. Ylläpidän ja kehitän osaamistani valmentajatyöni ohella, tällä hetkellä muun muassa yrityksen hallitustyöskentelyssä sekä palvelu- ja tuotekehitystyössä.

Katso LinkedIn

 

Esittelyssä Liisa Lehtosalo-Iskanius 

 

b7.jpg

Olen kiinnostunut ihmisestä itsestään. Uskon meillä jokaisella olevan suuri määrä sellaisia voimavaroja, joita emme aina itse tunnista. Voin valmentajana auttaa Sinua löytämään ne.

Tärkein arvo elämässäni on hyväksyntä. Ihmisen hyväksyminen omana itsenään on minulle itseisarvo ja lähtökohta yhteiselle matkalle. Tälle hyväksynnälle on helppo rakentaa molemminpuolinen luottamus ja kunnioitus.

Meillä jokaisella on paras tapamme päästä itsellemme sopivaan lopputulokseen tavoitteissamme. Kuljen tällä polulla mielelläni kanssasi kohti määränpäätä.

Minulla on monipuolinen kokemus yrittäjyydestä, liike-elämästä, hallinnon esimiestehtävistä sekä konsultoinnin asiantuntijatehtävistä PK-sektorilla . Työskentelyni johtavan kansallisen lentoyhtiön vaativissa asiakaspalvelu- ja esimiestehtävissä on puolestaan opettanut minulle    vuorovaikutustaitoja ja ihmisten erilaisuuden hyväksymisen.

Katso LinkedIn